Kár, hogy Tarlós István nem foglalkozik az online humorral, lényeg, hogy érti ő a viccet (csak nem szereti, hogy Illetékes elvtársat idézzük...:-D). Kár az is, hogy sok minden más fontos dologgal sem foglalkozik, az meg aztán még inkább kár, hogy azt sem tudja, hogy jövőre kész lesz-e 16 P+R parkoló. Leginkább azonban az ejt kétségbe minket, hogy igazi celebritáshoz illően nem árulja el, mit sportolt:-)

keep-calm-marx-is-dead[1].png

15rgmjt

tarlos2

A bejegyzés trackback címe:

https://politika.blog.hu/api/trackback/id/tr495643742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EMU 2013.11.20. 11:29:36

Meg lehet tippelni, nyilván lábteniszezett Klivinyi Zoltánnal, aki a kampányfőnöke volt óbudai polgármestersége idején, és akit azóta Kanadában tartóztattak le a szervezett bűnözéssel összefüggésbe hozható bűncselekményekért. És aki a III. ker. TTVE szakosztálymenedzsereként több tízmilliókat akasztott le a Tarlós vezette óbudai önkormányzatól támogatás címén. Lehet, hogy tollasoztak is. De az is adná magát, hogy Tarlós a technikai sportok szerelmese, autóvezetésben is alkotott maradandót, legalábbis egy szerencsétlen család számára biztosan.

Peetee 2013.11.20. 11:50:12

Közpénzes talicskákat tologatott buzgón!

régen herceg 2013.11.20. 12:20:36

izé, asszem tarlósnak még így is több humorérzéke van a posztolónál
süti beállítások módosítása